Vijesti
Prve fotografije Milorada Dodika nakon navodne tuče s Draganom Lukačom; Šta je to lideru SNSD-a na obrazu? (FOTO) Šta je istina o navodnim sukobima unutar vladajuće stranke u RS-u, ostaje da se vidi, no zanimljivo je da se na fotografijama koje je objavio SNSD, vidi oteklina na obrazu lidera stranke.
#

Proslavi Aktiva žena banjalučkog Odbora SNSD-a prisustvovali su najveći zvaničnici Republike Srpske. Među glavnima - Željka Cvijanović, predsjednica RS, ministar zdravlja Alen Šeranić, direktor UKC-a Vlado Đajić... poslanici SNSD-a, kao i lider te stranke i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik te ministar unutrašnjih poslova RS-a Dragan Lukač.

Ovo su prve fotografije Milorada Dodika i Dragana Lukača nakon što su se u javnosti pojavile informacije o navodnom fizičkom obračunu između njih dvojice.

- Prema informacijama koje sam dobio iz više izvora, prije nekoliko dana ponovo su se žestoko verbalno sukobili Dragan Lukač i Milorad Dodik, koji su duže vremena u veoma lošim odnosima, a nakon žestoke svađe i prepirke, došlo je i do fizičkog sukoba, a incident se dogodio u zgradi SNSD-a na Rosuljama - kazao je Vukanović jučer.Danas je nastavio iznositi nove detalje o navodnom sukobu, a otišao je i korak dalje kazavši da je, prema njegovim saznanjima, Dodik snimao vilicu, prenosi Slobodna Bosna.

Šta je istina o navodnim sukobima unutar vladajuće stranke u RS-u, ostaje da se vidi, no zanimljivo je da se na fotografijama koje je objavio SNSD, vidi oteklina na obrazu lidera stranke. Važno je napomenuti da se na istoj proslavi našao i Lukač, a Dodik je bio vidno raspoložen te je u svom maniru uzeo mikrofon i zabavljao prisutne.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.