5.5 C
Sarajevo
28.03.2024

Prosinečki: Radili smo dobro, trčali smo. Kad želiš, to i dođe…

Protivnik je na Bilinom polju razbijen sa 4:1, a selektor Robert Prosinečki je itekako zadovoljan nakon svega viđenog u ovom duelu.

“Momci su odradili veliki posao. Znači da ima kvalitete i mislim da smo zasluženo pobijedili. Izgledali smo jako dobro u svim aspektima. Radili smo dobro, trčali smo. Kad želiš, to i dođe. Odigrali smo odličnu utakmicu, sad idemo da se odmorimo pred Grčku”, rekao je Prosinečki i nastavio je:

“Jedna jako dobra utakmica, teško je reći da li i jedna od najboljih. Momci su pokazali da mogu, odradili su sve fenomenalno”.

- OGLAS -

O ‘novim’ imenima u reprezentaciji je rekao:

“Kvržić je pretvoren u beka i sa njime smo dobili veliku sigurnost. Motor je bio na obje strane, imali smo dosta prilika po toj strani zahvaljujući njemu. Odigrao je odličnu utakmicu. Drago mi je što se Hodžić vratio nakon dugo vremena. Super je ovo bilo”, istakao je.

Pred nama je meč sa Grčkom.

“Grci su uvijek nama nezgodni. Tu su nas mogli pobijediti. Koliko god se priča da neće igrati najbolji, oni će učiniti sve da nas pobijede. Imali su dosta kikseva, neće biti nimalo lako”, dodao je selektor, prenosi ss.ba.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA