Vijesti
Stanje na putevima u BiH: Vozači, pazite na bicikliste i motocikliste U popodnevnim satima očekuje se pojačana frekvencija saobraćaja, kako na svim važnijim putnim pravcima u zemlji, tako i na većini graničnih prijelaza.
#

Na putevima u Bosni i Hercegovini jutros se saobraća nesmetano, uz povoljne uslove za vožnju.

Poboljšanjem vremenskih prilika povećao se broj biciklista i motociklista na saobraćajnicama, posebno u gradskim zonama. Molimo sve učesnike u saobraćaju da budu maksimalno oprezni i da poštuju saobraćajne propise. Držite odstojanje, i izbjegavajte rizična preticanja. Bicikliste i motocikliste molimo da koriste zaštitnu opremu, savjetuju iz BIHAMK-a.

Sporije zbog radova tokom dana saobraća se na magistralnom putu Jablanica-Mostar (u Donjoj Jablanici), zatim na ulazu u Stolac (iz smjera Mostara), kao i na raskrsnici Gornja Kalesija-Sapna.

Na dionici regionalnog puta od mjesta Ravno prema magistralnom putu M-6 (Ljubinje-Trebinje) saobraćaj je obustavljen i preusmjeren na alternativne pravce.

Na graničnim pijrelazima zadržavanja su kratkotrajna.

U popodnevnim satima očekuje se pojačana frekvencija saobraćaja, kako na svim važnijim putnim pravcima u zemlji, tako i na većini graničnih prijelaza.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.