5.5 C
Sarajevo
25.04.2024

Solskjaer ispred nosa otima Bayernu igrača kojeg Bavarci svim silama žele dovesti

 

 

Naime, mediji pišu da tim sa Old Trafforda želji dovesti igrača Chelseaja Calluma Hudsona-Odoija koji već dugo odbija potpisati novi ugovor sa timom sa Stamford Bridgea, ali je izjavio da nema namjeru napustiti ovaj tim.

Osamnaestogodišnjak je u januaru predao zahtjev za transfer kako bi pokušao prisiliti čelnike kluba da ga puste u Bayern, koji je ostao na vrhu liste klubova koji ga žele dovesti.

- OGLAS -

Liverpool je također bio zainteresovan za Hudson-Odoija, ali se sada njihov žestoki rival United priprema ući u utrku za igrača Chelseaja i pažljivo prate šta se dešava, piše Times.

 

Hudson-Odoi je također stigao do prve postave Engleske što je samo otežalo njegovu odlučnost da ode, ali u članku se dodaje kako mu neće biti dopušteno da napusti klub ovog ljeta.

Mladi igrač vjeruje da treba igrati u prvom timu kako bi nastavio svoj razvoj i mogao bi slijediti Jadona Sancha i Reissa Nelsona koji su otišli u Njemačku, ali ukoliko bi se napravilo mjesto za njega u Unitedu mogao bi se odlučiti i da pređe u ovaj klub, prenosi sportsport.ba.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA