16 C
Sarajevo
16.04.2024

Elemental se vratili s pjesmom i spotom Hej sanjalice

Iako Elemental slovi kao bend čije su primarne teme pjesama društvene, socijalne i ljubavne tematike, s vremena na vrijeme, bend napravi pjesmu kojom nas podsjeti da zastanemo, udahnemo, nasmijemo se i kažemo: „sve će biti u redu“. Da nastavimo sanjati, i da zahvalimo suncu.

„Hej, sanjalice“ smo napravili u jednom opuštenom sessionu kod Remi u stanu. Bilo je to jedno sunčano popodne, oni dani kad se sve čini kao da je na svom mjestu. Naša nova pjesma kojom slavimo sve sanjare i njihove snove! Iskreno mislimo da takvih pjesama fali, pogotovo u ovo vrijeme kada je nekako sve više sivo nego šareno. Fali pjesama koji će nam svakodnevici dati i malo boja, a da nisu nužno ljubavne tematike. Nakon „Goli i bosi“, ovo je naša najaktualnija himna i posveta svima onima koji ne odustaju, utopistima i sanjarima, sakupljačima „malih“ stvari – komentirao je Luka Tralić Shot.

Poseban video spot nastao je u suradnji s umjetnicom Maidom Ljubuškić, čiji rad i inspirativne ilustracije te poruke nose naziv Klošarenilo. Klošarenilo je zajednica pozitivnih ljudi koju je Maida uspjela okupiti na svojim društvenim mrežama, a samo na Facebooku broji 135.000 fanova. Svaki dan, vojsku svojih obožavatelja Maida, tj. Klošarenilo uveseljava svojim radovima. Katkad duhoviti, ponekad ironični ili satirični, no gotovo uvijek povezani sa životnom svakodnevicom, njeni radovi, ilustracije i rečenice godinama oduševljavaju i uljepšavaju dane širokom broju ljudi.

- OGLAS -

Za ilustracije spota „Hej, sanjalice“ odgovorna je Klošarenilo, animaciju potpisuje Nevio Smajić, dok su za režiju zaslužni Ante Zvonimir Stamać i Konrad Lovrenčić.

 

 

(radiosarajevo.ba)

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA