Vijesti
Turković uputila čestitku povodom Ramazanskog bajrama Zamjenica predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministrica vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Bisera Turković u povodu predstojećeg Ramazanskog bajrama uputila je čestitku reisu-l-ulemi Islamske zajednice
# Fena
 
Zamjenica predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministrica vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Bisera Turković u povodu predstojećeg Ramazanskog bajrama uputila je čestitku reisu-l-ulemi Islamske zajednice u BiH Huseinu ef. Kavazoviću.
 

- U ime Ministarstva vanjskih poslova BiH i lično ime, Vama, vjerskim službenicima i pripadnicima islamske vjere u BiH i inostranstvu, u povodu predstojećeg mubarek Bajrama, upućujem najsrdačnije želje da ga provedete u dobrom zdravlju, obilju radosti, sreći i blagostanju sa svojim porodicama, kao i prijateljima i komšijama svih konfesija. Vašoj eminenciji, ulemi i muslimanima u Bosni i Hercegovini i inostranstvu, uz želju da su nam post i ibadet prihvaćeni, želim sretne Bajramske dane - navodi Turković u čestitki.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.