13.8 C
Sarajevo
20.04.2024

Pogledajte trailer za novi nastavak Jumanji franšize, Jumanji: The Next Level (VIDEO)

The Next Level, banda se vraća, ali igra se promijenila. Kako se vračaju u Jumanji kako bi spasili jednog od svojih, otkrivaju da ništa nije onako kako su očekivali. Igrači će morati smoći hrabrosti istražiti nepoznato i neistraženo, od sušnih pustinja do snježnih planina, kako bi pobjegli iz najopasnije igre na svijetu.

The Next Level je nadolazeći američki akcijsko avanturistički humoristični film u režiji Jakea Kasdana kojeg su napisali Jeff Pinkner i Scott Rosenberg. To je izravan nastavak filma Jumanji: Welcome to the Jungle i četvrti nastavak franšize Jumanji. U filmu se vraćaju Dwayne Johnsona, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan i Nick Jonas zajedno s pridošlicama Awkwafinom, Dannyjem DeVitom i Dannyjem Gloverom.

Ako ste slučajno zaboravili, stiže nam nastavak vrlo uspješnog kino hita iz 2017. godine, Jumanji: Welcome to the Jungle. Osim ako ne pratite Dwaynea Johnsona na Instagram, bilo je vrlo malo reklame za ovu akcijsku komediju, unatoč činjenici da dolazi u kina krajem ove godine. Međutim, to će se vjerojatno sve promijeniti danas, kada je novi Jumanji film dobio naziv i prvi trailer.

- OGLAS -

Welcome to the Jungle je i dalje Sonyjev film s najvećom zaradom u Americi, tako da ne ćudi da su iz Sonyja htjeli što brža izbaciti ovaj nastavak.

The Next Level dolazi u kina 13. decembra 2019. godine od strane tvrtke Sony Pictures Release.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA