Vijesti
Uz direktan prijenos na FACE TV: Skokovi sa Starog mosta bit će održani bez obzira na uvjete Vrijeme neće promijeniti ništa
#

U Mostaru je u ponedjeljak održan sastanak Organizacijskog odbora 454. tradicionalnih skokova sa Starog mosta. Sastanku su nazočili predsjednik Kluba skakača u vodu "Mostari", Semir Drljević Lovac, Emir Balić, Mirsad - Deda Pašić, Alica Jakirović, Lorens Listo, Mustafa Hadžajlić, Adela Gosto i Saša Oručević.

Kako su poručili iz Organizacijskog odbora, mostarski sokovi će se održati bez obzira na uvjete. "Bilo to da budu bez publike, zbog mjera koje nam nalaže Svjetska zdravstvena organizacija ili s publikom, tradicija se nastavlja i skokova će biti",kazali su iz Kluba skakača u vodu Mostari,te dodali da već uveliko rade na pripremama.

PR / Sjednica Organizacijskog odbora 

Tko će dati podršku skokovima i manifestaciji koja je stara 454.godine, bit će uskoro poznato.

"Trenutno pregovaramo s velikim domaćim imenima i brendovima. Mnogi žele biti dio ove priče, jer smo dali dobre marketinške ponude.Ove godine Face TV će raditi prenos skokova uživo, te je reklamni prostor bogat. Dati podršku skakačima u ovom momentu ne samo da je dobar poslovni potez, nego nešto puno više... Postajete dio tradicije koja se ne prekida ", kažu iz kluba skakača.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.