-0.1 C
Sarajevo
20.04.2024

Novosadska gradska funkcionerka slavila sa četnicima u Višegradu klanja i silovanja

Branka Bežanov, zamjenica predsjednika Skupštine grada Novog Sada i šefica odborničke grupe četničkog Pokreta za obnovu kraljevine Srbije bila je u delegaciji te stranke koja je učestvovala u obilježavanju godišnjice hapšenja Draže Mihailovića, četničkog komandanta iz Drugog svjetskog rata. Da li to znači da i Skupština grada Novog Sada stoji iza ovog poteza zamjenice predsjednika novosadskog gradskog parlamenta? I da, samim tim, odobrava zločine koji su počinjeni u Višegradu i okolini, piše Avangarda.

Zamjenica predsednika Skupštine grada Novog Sada i šefica odborničke grupe četničkog Pokreta za obnovu kraljevine Srbije (POKS) Branka Bežanov bila je u nedelju u delegaciji te stranke koja je učestvovala u obeležavanju godišnjice hapšenja četničkog komandanta iz Drugog Svetskog rata Dragoljuba Draže Mihailovića u Draževini, pored Višegrada, grada u Bosni i Hercegovini u kojem su četnici i u Drugom svetskom ratu i tokom devedesetih godina počinili neke od najkrvavijih i najmonstruzonijih zločina.

Da li to znači da i Skupština grada Novog Sada stoji iza ovog poteza zamjenice predsednika novosadskog gradskog parlamenta? I da, samim tim, odobrava zločine koji su počinjeni u Višegradu i okolini?

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA