Vijesti
Vlada KS se pohvalila slikom iz autobusa: "Hvala Grasu koji nas je dovezao na ceremoniju otvoranja EYOF-a" "Ja sam u prvom trenutku pomislio da je fotografija iz neke skandinavske zemlje gdje je ovo sasvim normalno i odgovorno ponasanje izabranih politicara.."
# facebook

Adnan Šteta je konstatovao da je EYOF jedna prelijepa sportska priča za grad i domovinu te dodao fotografije predstavnika Vlade KS u autobusu.

"Prelijepo otvaranje EYOF 2019, lijepe sportske priče za naš grad i domovinu. Kada smo zajedno mnogo možemo učiniti za sve nas, čast mi je biti dio tima Vlade Kantona Sarajevo koja je mnogo uložila u ovaj događaj. Nadam se da će gledaoci uživati u sportskim takmičenjima narednih dana", napisao je Šteta.

Po svemu sudeći, "Gras" je vozio zastupnike na Koševo.

"Hvala GRAS-u koji nas je dovezao do ceremonije otvaranja EYOF-a", potvrdio je Šteta. 

Tomislav Cvitanušić je također bio vidno zadovoljan. 

"Vlada Kantona Sarajevo na čelu sa premijerom Edin Forto polazi na ceremoniju otvaranja EYOF-a. Ja sam u prvom trenutku pomislio da je fotografija iz neke skandinavske zemlje gdje je ovo sasvim normalno i odgovorno ponašanje izabranih političara. Bravo ekipa za civilizovan i odgovoran potez, možda ipak ima nade. Ovo je zemlja za nas, ovo je zemlja za sve naše ljude.....EKV", napisao je Cvitanušić.

Facebook / 
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.