Vijesti
Vučić poručio Naseru Oriću: Naravno da ti se neću izviniti (VIDEO) Nakon što je Naser Orić tražio izvinjenje predsjednika Srbije gostujući na Face televiziji

Orić je gostujući u Centralnom dnevniku na Face televiziji tražio od predsjednika Srbije Aleksandra Vučića izvinjenje povodom upućenih laži o tome kako je Orić vadio oči srpskom civilu.

Aleksandar Vučić je gostujući u jutarnjem programu televizije Pink govorio o Oriću kao i izvinjenju koje je Naser tražio od njega.

„Naravno da mu se neću izviniti ali ja njega razumijem, na navalentna pitanja voditelja, on se trudio da na pristojan način govori da bi sebe izvukao i nije imao ništa drugo da kaže“, naglasio je Vučić.

Također, predsjednik Srbije je spominjao i tri advokata iz Beograda, a za koje je Orić kazao da su mu se sami javili kako bi tužili Aleksandra Vučića.

„Zamislite ljude koji su se samoinicijativno javili velikom gospodinu i veličanstvenom pravedniku Oriću, da tuže predsjednika njihove zemlje da bi dokazali da Srbija nije u pravu i da bi dokazali da nije bilo zločina Orićeve grupe nad Srbima“, kazao je Vučić.

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.