Vijesti
Kada u intervjuu prošlost nadvalada sadašnjost
Vukanović: Da, pradjed tvoje djece je spasio mog djeda u onom ratu a ti u ovom otkriješ Srđana A.! Nebojša Vukanović je kroz priču o spašavanju njegovog djeda u Drugom svjetskom ratu ispričao priču o zajedničkoj sudbini, ciklusima dobrote!

Nebojša Vukanović je kroz priču o spašavanju njegovog djeda u Drugom svjetskom ratu ispričao priču o zajedničkoj sudbini, ciklusima dobrote: Da, pradjed tvoje djece, Senade, spasio je u Drugom svjetskom ratu mog djeda a onda ti u ovom ratu otkriješ priču o Srđanu Aleksiću, sve se dešava u Trebinju, mi nismo znali naše priče, ali eto, kako život to radi…da, Salko Đonlagić je spasio Filipa Vukanovića!

A onda ljudsku priču kvari politika: Bakir žestoko uzdrman kao i Dodik koji to ne može prikriti! Međunarodna zajednica šuti na sva dešavanja! Inzko Dodiku stalno nabacuje loptu! Dodik će uraditi sve što mu stranci kažu, kao što je pristao na NATO! On je pročitana knjiga odavno! Dodik nije gospodin! Ko je on da odlučuje da neće biti grijanja, da će mijenjati statut!

Andrija Mandić podržava Dodika koji je radio za Đukanovića sve ove godine! Mnogi traže našu najmanju grešku da kažu da smo isti kao Dodik! Ovo je početak kraja Dodika! Ovaj talas iz regona će završiti kod nas! 2022. godine se završava njihovo vladanje! Za promjenu Čovića nisam siguran! Čović će uspjeti preko HNS-a!

Treba iz korijena promijeniti sistem! Ne može preko noći, ali može vrlo brzo! NSRS je način da srušimo i ogolimo Dodika! Razbili smo ga! Mićić, Stevandić izdali svoj narod, izašli na politiku kritičara Dodika, a onda prešli na njegovu stranu, to je plejada političkog smeća! Mora neko ostati u skupštini još dvije godine da mu zadamo konačni udarac! Da sad nije pala Banja Luka, opet bi ljudi pali u depresiju!

Gdje god treba ići autoput, u tim mjestima Dodik nije dobio glasove! Nije ih kupio autoputem! Dodik ima ozbiljnih problema, ne može se kontrolisati! Mora otići iz politike! Veliko mi je srce zbog Banje Luke, Bijeljine, ali i zbog Sarajeva!

Kompanija Batagon kupila hotel Bistrica, pa ostavila radnike bez posla, a onda kupuju luksuzne stanove na Dedinju! Šta rade OSA i SIPA?! Izgubio sam tri tužbe, sedam hiljada u posljednjih 20 dana! Bolje da tuku po tužbama, nego po glavi!

Trebinje jedino mjesto u RS-u gdje se ne znaju ni preliminarni rezultati na CIK-u! SNSD imao 55% članova biračkih odbora! Uoči dana izbora dijelili su pakete pomoći, kupovali glasove! Dobio sam još jednu prijavu, jer sam to objavio na internetu! CIK mora reagovati u Zvorniku i Doboju!

Nisam potrošio ni marke u kampanji čak 1400 KM sam zaradio od YouTube-a! Bez stranke i para se može napraviti dobar rezultat! Moramo uspostaviti normalne odnose koje sada nemamo! Uvijek će Turska podržavati Bošnjake, Rusija Srbe! Velike sile ovdje imaju velike interese! Ne trebamo se oslanjati na strance koji imaju svoje interese!

Sebija svojim ponašanjem izazvala ogroman animozitet! Vladika Grigorije nema nikakve šanse da naslijedi patrijarha Irineja! Izgubio je ugled! Vladika Joanikije mogao bi biti nasljednik mitropolita Amfilohija! Ili Irinej umjesto Irineja…

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.