Vijesti
Vukanović: "Vojin Mijatović će se okliznuti na istu koru kao i Bakir! Bakir dao ključeve Dodiku!"
Vukanović nikad oštriji: Odbio sam Stanivukovića! Vojin igra za Dodika! Bakir ruši BiH! Dodik se bode!
"Draško me molio da ga stavim na listu 'Za pravdu i red'! Odbio sam ga! Ključan je pritisak u Federaciji; nije bitan Vojin Mijatović! Zna se ko je predsjednik SDP-a! Gospodine Nikšiću, gospodine Konakoviću, gospodine Komšiću...
"...da li ste Vi za to da se daju Dodiku četiri delegata, ključevi države, da nas sve drži kao taoce?" Hadžifejzović: "To si dobro postavio, što drugi šute?" Vukanović: "To je nacionalno pitanje, ne političko!"

"Kad dođem na vlast – nema praštanja! Bakir kratkovidan! Izdao BiH – dao ključeve Dodiku! Bakir će prodati državu za mjesto potpredsjednika RS-a! Zašto, Mijatoviću, ne postaviš ultimatume Dodiku?! Ako glasaju za Vojina, kao da su glasali za Dodika! Stranci pustili Dodika da krade, jer je obećao da će BiH uvesti u NATO! Prvi Dodikov vozač je otac Vojina Mijatovića! Stanivukoviću, ako imaš kontakt-tačku s Dodikom, sa mnom ne možeš!"

Novo vino u nove sudove, staro vino u stare sudove. Kap sirćeta može upropastiti sto litara vina. Tako je Dodik upropastio Draška, Čavića, Bakira, Nešića… To što Čović nema alternativu rezultat je pogrešne politike Bakira i SDA! Ko god je pio šerbe iz čaše, dobio je sjekiru među uši.

Dodik postavio Radulović za predsjedavajuću NSRS, jer nas je želio poniziti! Na sastanku Čovića i Dodika nedostajala je fotografija Tuđmana da sve bude kako treba! Dodika interesuju dva ministarstva: policija i finansije! Bakira je kora banane na kojoj se okliznuo s Dodikom koštala gubitka izbora! Svi smo Dodikovi taoci! Dodik može imati dva delegata u Domu naroda, “Pokret za državu” tri! Imamo izabrana 22 zastupnika, dovoljan broj da napravimo Vijeće ministara!  Prepreka je Vojin Mijatović! Srbi su naivni: dignu tri prsta i misle da su velike patriote, a to što će ostati gladni je nebitno! Isto je i kod Bošnjaka! Vojin ucjenjuje nas, a ne ucjenjuje Dodika! Glas za Vojina je dovoljan da Dodik ima četvrtog delegata! Prije bih ušao u koncentracioni logor, nego u koncentracionu Vladu! Dodik nikad neće biti moj predsjednik! Distancirao sam se od Stanivukovića! Mnogo sam uložio u njegovu pobjedu! Stanivuković je napravio simbiozu! Stanivuković me nikad nije pozvao na sastanak otkako je postao gradonačelnik! Stanivuković je imao ambiciju da bude kandidat za predsjednika RS-a, rekao sam mu: “Nećeš biti, bivši prijatelju. Nema veze što ti otac ima milione!" Godinu nemam kontakt sa Stanivukovićem!

Kad dođem na vlast – nema praštanja! Stranci su licemjeri! Dodik najavljuje diktaturu, a niko od njih na to nije reagovao! Ne trebamo da ulazimo niti u jedan vojni savez! Dosta smo ginuli za svjetsku pravdu! Bošnjaci misle ako Vojin stavi zelenu kravatu i kune se u Bosnu da je veliki Bosanac! Ne vjerujem Vojinu! Svaki kontakt s Dodikom će vas upropastiti! Bakir kratkovidan; ne vidi poteze koje urušavaju BiH! Potrebno je da izađemo iz luđačke košulje koju drže Dodik, Bakir i Čović!

 
 

 

 
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.