10.5 C
Sarajevo
19.04.2024

Kon savjetuje Đokovića: Izbjegavaj odgovore o vakcinaciji, imaš ogroman uticaj

“Kao jedan od najvjernijih Đokovićevih navijača volio bih da sam imao prilike da mu približim značaj i ogroman doprinos imunizacija za zdravlje stanovništva. Sada je kasno, stvorio je pogrešna uvjerenja i tu više nema pomoći”, napisao je Kon, prenosi biz lajf.

“Majstore, želim ti sve najbolje. Pokušaj ubuduće da izbjegavaš direktne odgovore na pitanja u vezi sa vakcinacijom jer imaš ogroman uticaj”, naveo je Kon na svom fFacebook nalogu.

Đoković je u nedjelju izjavio da lično nije pobornik vakcinacije protiv koronavirusa i da ne bi volio da ga neko primorava da dobije vakcinu da bi mogao da putuje.

- OGLAS -

“Lično nisam za vakcinaciju i ne bih volio da me neko primorava da dobijem vakcinu da bih mogao da putujem. Ako to bude pravilo i zakon šta će onda da bude? Treba da odlučim da li ću ili neću da se podvrgnem tome”, rekao je teniser.

“Imam svoje razmišljanje, a da li će se promijeniti u nekom trenutku ne znam. Hipotetički, da se nastavi sezona u julu, avgustu ili septembru, mada nisu velike šanse, koliko sam razumio odmah nakon ukidanja strogog karantina će postojati zahtjev za obaveznu vakcinu, koje još nema”, rekao je Đoković, prenoo je Sportklub.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA