Vijesti
Zbog većeg odrona na magistralnom putu Bugojno - Kupres saobraća se usporeno Zbog većeg odrona na magistralnom putu Bugojno - Kupres (dionica Poriče - tunel Kupreška vrata), saobraća se usporeno, jednom trakom, saopćeno je iz BIHAMK-a.
#

Zbog radova u tunelu Crnaja na putu Konjic - Jablanica tokom dana saobraća se naizmjenično, jednom trakom, dok se u noćnim satima (23.30 do 4.30 sati) saobraćaj obustavlja.

Na magistralnom putu Tuzla - Kalesija (zbog radova u tunelu Čaklovići), saobraćaj se obustavlja od 22 do šest sati i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tokom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle saobraćaju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tokom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Zbog radova u tunelu Skela, na magistralnom putu Jajce - Donji Vakuf tokom dana saobraća se naizmjenično, jednom trakom, dok se u noćnim satima (22-6 sati) saobraćaj obustavlja i preusmjerava na obilaznicu oko tunela (krug fabrike Metaling).

Usporeno, zbog radova, saobraća se na putnim pravcima: Olovo - Kladanj (Olovske Luke), Jablanica - Mostar (Komadinovo vrelo do mosta Begića i Begovića), Blažuj - Gromiljak (Radanovići), Doboj - Gračanica (u Klokotnici), Grude - Ljubuški (na izlazu iz Gruda) i Stolac - Hutovo (u mjestu Cerovica).

Na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.