Vijesti
Akcija "Koktel" u Bijeljini: Poruke sa Sky aplikacije dovele do hapšenja triju osoba Izvršeni su pretresi objekata koje koriste uhapšeni, a oni će nakon kriminalističke obrade biti sprovedeni u Okružno javno tužilaštvo Bijeljina.
#

Policijski službenici Uprave kriminalističke policije MUP-a RS sprovode operativnu akciju "Koktel" u okviru koje su, nakon raspakivanja Sky aplikacije, uhapšene tri osobe.

Akcija je usmjerena na rasvjetljavanje krivičnih djela "Izazivanje opće opasnosti", "Paljevina", "Nedzovoljena proizvodnja i promet opojnih droga" na području koje pokriva PU Bijeljina.

Iz MUP-a RS su saopćili da su uhapšene tri osobe inicijala R. D., Ž. S. i D. S., koji se sumnjiče da su navedena krivična djela izvršili u periodu od 25. februara do 5. marta 2021. godine na štetu jednog lica iz Bijeljine.

Izvršeni su pretresi objekata koje koriste uhapšeni, a oni će nakon kriminalističke obrade biti sprovedeni u Okružno javno tužilaštvo Bijeljina.

"Operativnom akcijom 'Koktel' se realizuju aktivnosti dokumentovanja krivičnih djela u vezi sa Sky aplikacijom", istakli su iz MUP-a RS.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.