Vijesti
Amira Bektić: Pretukla su me dva nepoznata muškarca u Bingu, moja djeca su to gledala (FOTO) Nakon uzimanja izjava policija u Živinicama je počinioce pustila na slobodu, poručila je Amira Bektić
#

Djevojka Amira Bektić objavila je na svom Facebook profilu fotografije na kojima se vidi njeno od udaraca defomisano lice, uz poruku da su je pretukla dvojica nepoznatih muškaraca.

Da stvar bude gora, Bektić ističe kako su je tukli pred njenom djecom.

- U petak su me napala dvojica meni nepoznatih muškaraca u Bingu, zbog reda na kasi i sačekali me vani i istukli me pred djecom. Sutra će biti na svim portalima, vaše je samo da me podržite, da mogu biti uhapšeni, pošto policija u Živinicama ništa nije uradila. Samo je uzela izjave od njih i pustala, a mene nagradili sa deformisanom facom, poručila je.

 
 
 

Poručila je i to da se neće više javno oglašavati, te da će se ovim dalje baviti advokati.

- Vjerujte mi, žene moje, izborit ću se za ovo!! Odgovarat će za ovo što su me tukli pred bebom i mojom djevojčicom od dvije godine. Nažalost, moj muž nije tu tako da mi ništa ne može pomoći. I najgore od svega, govore ispred Binga kako me je nabio tri puta u facu, poručila je putem svog Facebook profila Amira Bektić.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.