Vijesti
Detalji napada na sina Viškovića: Nasilnici pokušali da upadnu na privatnu proslavu, pa sačekali Viškovića i prijetili mu U jednom restoranu odvijala se proslava zatvorenog tipa koju je organizovao Marko Višković, štićena ličnost i sin Radovana Viškovića.
#

Mirko S. (36) i Mladen P. (28) uhapšeni su zbog napada na sina predsjednika Vlade RS-a Radovana Viškovića. Kako saznaje "Blic", oni su pokušali da uđu na privatnu proslavu, a nakon što nisu pušteni, čekali su da se završi kako bi napali sina predsjednika Vlade!

U jednom restoranu odvijala se proslava zatvorenog tipa koju je organizovao Marko Višković, štićena ličnost i sin Radovana Viškovića.

Kako saznajemo, oko 23:40 časova osumnjičeni su nepozvani pokušali da uđu na proslavu, spriječeni su od strane pripadnika MUP-a RS-a koji su u pratnji štićene ličnosti.

Oko 01:30 časova, kada se završila proslava, Marko Višković je krenuo ka svom automobilu. U tom trenutku preprečio se automobil BMW crne boje u kojem su bili osumnjičeni.

Oni su verbalno prijetili Marku kao i policijskim službenicima u njegovoj pratnji i nekoliko puta velikom brzinom prošli pored Marka i pratnje.

Oni su pobjegli sa lica mjesta, ali su ubrzo identifikovani i uhapšeni.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.