7 C
Sarajevo
23.04.2024

Tarik se vraća ‘Milijunašu’: Žao mi je što ću napustiti ‘Potjeru’

Kviz ‘Tko želi biti milijunaš’ na HRT-u se prikazivao osam godina, od 2002. do 2010., a kroz sedam sezona emitovali su 521 emisiju.

O uspjehu kviza svjedoči i to što je prema ocjeni Celadora bila jedna od najboljih verzija između 120 koje su se dotad emitovale širom svijeta. Voditelj kviza bio je Tarik Filipović (47) i upravo će on od jeseni ponovno takmičarima postavljati pitanja, piše Jutarnji list. 

– Taj kviz bio je godinama dio mog života, a stvarno sam uživao radeći ga. S vremenom mi je ova emisija postala mnogo više od poslovnog angažmana, a veliko mi je zadovoljstvo što je to prepoznala i publika i moji šefovi koji su mi ponovno pružili priliku da vodim ovaj televizijski program – rekao je Filipović.

- OGLAS -

Nakon “milijunaša”, Tarik je postao voditelj kviza ‘Potjera’ koji se na televiziji prikazuje od 2013., a trenutačno se emitira njegova šesta sezona. Ipak, Filipović najvjerojatnije neće dočekati sedmu sezonu u ovom kvizu.

HRT / 
 
– Žao mi je što ću najvjerojatnije morati kazati zbogom ‘Potjeri’, ali svjestan sam da ne mogu istodobno voditi i ‘Potjeru’ i ‘Milijunaša’. Razuman sam čovjek i kao takav shvaćam da bi to bilo puno previše, a zbog čega bih patio i kao glumac. Ponovit ću, žao mi je što odlazim iz ‘Potjere’, ali bilo bi mi još više žao da ne vodim ‘Milijunaša’ – kazao je Filipović te dodao da ne zna tko će ga na jesen zamijeniti.
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA