Vijesti
Džemal Mahmić podlegao nakon pucnjave u Lađani, napadač još nepoznat Nisu poznati povodi, ni uzroci za kasnije obračune, ali u posljednja tri registrovana u medijima on je bio predmet napada i pokušaja ubistva.
#

Tridesettrogodišnji Džemal Mahmić premninuo je od povreda zadobijenih u pucnjavi u burekdžinici “Lađana”, jutros iza 9 sati.

Kako nam je potvrđeno, mahmić je sa teškim povredama prebačen u Kantonalnu bolnicu, gdje doktori nisu uspjeli da mu spasu život. Prethodno, u ovom objektu u ulici Londža, na njega je pucala još uvijek nepoznata osoba.

Na terenu je veliki broj policajaca.

Mahmić je bio meta  više obračuna proteklih godina, od ubistva prolaznika Amera Pivića, do ranjavanja Sanjina K. u Babinoj Rijeci, kad je kratko bio u bjegstvu. Bivši bokserski šampion u dva navrata je napadan od strane kriminalnih grupa.

  

U svojim iskazima medijima i u javnosti je tvrdio “da je reagovao braneći mladiće koji su dolazili u boksertski klub u kojem je radio, jer nije mogao ćutati na maltretiranje omladine koja je trenirala u klubu od strane lokalnih dilera i kriminalaca”.

Nisu poznati povodi, ni uzroci za kasnije obračune, ali u posljednja tri registrovana u medijima on je bio predmet napada i pokušaja ubistva.

Očigledno da je neko kome se Mahmić “debelo zamjerio” ovaj put uspio u svojoj nakani.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.