Vijesti
Horor u Laktašima: Majka dopuštala ljubavniku da joj siluje kćerku? Nezapamćeni horor otkrili su juče istražioci u Laktašima kada su uhapsili 24-godišnjeg B. D. zbog sumnje da je imao seks sa 13-godišnjom djevojčicom pred njenom 39-godišnjom majkom, koja je takođe privedena
#

Nezapamćeni horor otkrili su juče istražioci u Laktašima kada su uhapsili 24-godišnjeg B. D. zbog sumnje da je imao seks sa 13-godišnjom djevojčicom pred njenom 39-godišnjom majkom, koja je takođe privedena

Kako Avaz saznaje u PU Banjaluka, majka se nije obazirala na zlostavljanje kćerke, već ga je dopuštala i ohrabrivala, zbog čega se i sama našla pod istragom.

Da sve bude još gore, i majka je bila u ljubavnoj vezi sa zlostavljačem.

“ Policajci su uhapsili dvije osobe zbog sumnje da su počinili krivična djela obljuba s djetetom mlađim od 15 godina, te navođenje djeteta na prisustvovanje spolnim radnjama. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci”, saopštila je PU Banjaluka.

Kako piše Avaz, osumnjičena majka ima još dvije mlađe kćerke i strahuje se da su i one bile žrtve zlostavljanja. Istražioci su došli do saznanja da su djeca u više navrata prisustvovala majčinim seksualnim odnosima s B. D. i obrnuto.

“Osumnjičeni se nalaze na kriminalističkoj obradi, a djevojčica je upućena na ljekarski pregled. I njene mlađe sestre biće podvrgnute ljekarskim pregledima, jer postoje indicije da su i one bile žrtve”, pojašnjava izvor iz istrage za Avaz.

On kaže da su policajci i socijalni radnici, koji su uključeni u istragu, šokirani saznanjima do kojih su došli radeći na ovom slučaju.

“ To je prosto nepojmljivo ljudskom umu”, kazao je jedan od inspektora.

Pojašnjava da osumnjičeni nisu živjeli zajedno, ali da je B. D. svakodnevno dolazio u kuću u kojoj su djeca živjela.

Direktor Centra za socijalni rad u Laktašima Vladimir Makarić kaže da u saradnji s policijom preduzimaju sve mjere kako bi žrtvi pružili pomoć i zaštitili je od daljnjih trauma.

“ Odmah po saznanju o tom događaju Centar se uključio u slučaj i u toku je procedura da se žrtva izuzme iz porodice. U toku su daljnji koraci u smislu zbrinjavanja ostale djece, o kojoj će brigu voditi otac”, rekao je Makarić.

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.