Vijesti
Hrvatska: Kod Bosiljeva oteo ženu, silovao je i opljačkao. A to mu nije prvi put Karlovački policajci uhapsili su 44-godišnjeg muškarca nakon što je jedna žena prijavila da ju je oteo i silovao.
# 123rf

Karlovački policajci uhapsili su 44-godišnjeg muškarca nakon što je jedna žena prijavila da ju je oteo i silovao. 

Provedenim kriminalističkim istraživanjem 44-godišnjeg muškarca sumnjiči se da je u četvrtak 5. ožujka, na području nadležnosti Policijske uprave karlovačke, oteo, silovao i opljačkao jednu ženu.

Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela predan je pritvorskom nadzorniku te je uz kaznenu prijavu doveden u Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.

Zbog zaštite dostojanstva žrtve te kako ne bi bila izložena sekundarnoj viktimizaciji i stigmatizaciji okoline, policija ne može iznositi detaljnije informacije za javnost, no neslužbeno se doznaje da se radi o njemačkoj državljanki. 

Oteo djevojčicu 2007.

Također, 44-godišnjak je Siniša A. iz Vrbovskog, inače dobar znanac policije. On je 2007. oteo 15-godišnju djevojčicu koju je pod prijetnjom nožem ugurao u svoj Ford Orion. Potom joj je ruku lisičinama vezao za volan i krenuo prema Grobniku.

Međutim, nedugo potom prouzročio je dvije lakše prometne nesreće te je djevojka iskoristila priliku i pobjegla. On je 2009. osuđen na četiri godine zatvora.

(Index.hr)

 
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.