Vijesti
U Hrvatskoj policija objavila stravične fotografije nesreće, poginuo mladić Tužna i tragična nesreća u Slavoniji oduzela je dva mlada života, dok njihovi suputnici teško ozlijeđeni leže u bolnici
#

Tužna i tragična nesreća u Slavoniji oduzela je dva mlada života, dok njihovi suputnici teško ozlijeđeni leže u bolnici. Sve se zbilo jučer kada je jedan od najgorih neprijatelja u prometu, brzina, smela 21-godišnjeg vozača koji je izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u betonski stup.

Na mjestu su preminuli mladi vozač i njegov još mlađi suvozač, 18-godišnji Jure Bogdanović, od kojeg su se prijatelji i suigrači iz nogometnog kluba oprostili dirljivom i emotivnom porukom.

"Jutro smo započeli primajući tužnu vijest. Naš igrač, junior koji je ove godine zaigrao i za seniore, Jure Bogdanović (18) je sinoć preminuo u prometnoj nesreći. Izražavamo duboku sućut obitelji, rodbini i prijateljima! 21.8.2001. - 31.11.2019. Jure, ostaješ dio naše ekipe! Čuvaj nas odozgor!", stoji u Facebook objavi MNK Brod 035.

Policijski službenici podnose izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

"21-godišnji vozač osobnim automobilom kretao se istočnom prometnom trakom od juga u smjeru sjevera. U jednom trenutku vozač je krećući se nepropisnom brzinom vozilom prešao na suprotnu prometnu traku, sletio s kolnika u odvodni kanal i udario u betonski kolni ulaz, a potom i u osobni automobil koji je bio parkiran na kolnom ulazu (vlasništvo 53-godišnjaka) te u pročelje obiteljske kuće", priopćila je policija.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.