Vijesti
Krajina obavijena tugom zbog smrti dvojice mladića, obojica su išla u istu školi Veoma dirljivu poruku objavila je i srednja škola koju su pohađali stradali mladići
#

Krajina je obavijena tugom nakon pogibije dvojice mladića sinoć u Cazinu. Podsjetimo, u stravičnoj nesreći koja se sinoć dogodila u cazinskom naselju Šepići poginula su dvojica vršnjaka, 20-godišnjaci A. Č. i T. P., obojica iz Ćoralića.

Nesreća se dogodila oko 18.10 sati kada se automobil “fiat punto” u kojem su se nalazili stradali mladići, direktno sudario sa grtalicom.

Veoma dirljivu poruku objavila je i srednja škola koju su pohađali stradali mladići:

– Sa velikom tugom i bolom obavještavamo naše učenike i ostalu javnost da su danas u teškoj saobraćajnoj nesreći život izgubili Tarik Pandžić i Armin Čajić. Tarik je bio učenik četvrtog razreda građevinskog tehničara naše Škole, a Armin je skorašnji svršenik naše Škole. Molimo Boga dragog da Tariku i Arminu podari ljepote dženneta a njihovim porodicama beskrajni sabur u ovim teškim trenucima”,  napisao je direktor JU “II srednje škole” Cazin, ispred cijelog koletiva.

 
 
 

Nesreća se dogodila oko 18.10 sati kada se automobil “fiat punto” u kojem su se nalazili stradali mladići, direktno sudario sa grtalicom.

Od siline udara vozilo je potpuno smrskano, te su unesrećene morali izvući vatrogasci.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.