Vijesti
Likvidaran muškarac u Novom Sadu: Motiv je osveta za ubistvo u Sarajevu (FOTO) Poznat identitet ubijenog

U Novom Sadu je ubijen Crnogorac Željko Bulatović star oko 50 godina. On je upucan oko 22 sata ispred zgrade Ulici Braće Dronjak u kojoj je živio.

Željo Bulatović je otac Aleksandra Bulatovića koji je prije nekoliko godina sa Sašom Vidovićem ubio Miroslava Lazarevića u Istočnom Sarajevu, piše Kurir. 

Motiv likvidacije Bulatovića je očigledno osveta za ovo ubistvo. Prema nezvaničnim informacijama muškarac je ubijen hicem iz pištolja, a svjedoci iz okolnih zgrada su čuli bar jedan pucanj i potom pokušaje repetiranja.

Na Novom naselju se nalazi veliki broj patrola policije, koja je blokirala kvart. Na licu mjesta je i Hitna pomoć.

Ubijeni Bulatović je navodno živio u obližnjoj zgradi, ispred koje je ubijen, a doselio se prije šest meseci.

Inače, 16. 10. 2016. godine, iz automatskog oružja ubijen je Miroslav Lazarević - jedan od članova auto-mafijaške grupe iz Istočnog Sarajeva.

Ubijeni Miroslav Lazarević godinama unazad bio je poznat policiji po više krivičnih djela. Blizak je kriminalnom podzemlju - organizovanoj auto-mafijaškoj grupi iz Istočnog Sarajeva čiji su članovi krali, ucjenjivali, iznuđivali. Lazarević je i sam je osuđivan, a svojevremeno je bio i u bjekstvu. Sin je biznismena sa Pala Stjepana Lazarevića ranjenog u martu 2006. kada je ubijen kontroverzni Ratomir Spaić u Istočnom Novom Sarajevo.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.