Vijesti
Mladić iz Laktaša prijavio sporni video policiji, a nakon toga se ubio Prije nego što je izvršio samoubistvo u petak, 22-godišnji mladić Mladen Dulić prijavio je policiji u Laktašima sporni snimak koji je objavljen dan ranije na društvenoj mreži TikTok.
#

“Preminuli Dulić Mladen pristupio je dana 28.10.2022. godine u Policijsku stanicu Laktaši, te je upoznao ovlaštena službena lica Policijske stanice Laktaši o objavljenom spornom snimku, nakon čega je istoga dana izvršio samoubistvo”, potvrđeno je za Mondo.ba u Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci.

U tužilaštvu kažu da su dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i policijski službenici PS Laktaši u vezi sa navedenim događajem odmah preuzeli sve potrebne radnje u vezi s ovim slučajem.

Podsjetili su da je snimak na kojem su Dulić i radnik benzinske pumpe, na TikTok-u objavljen 27. oktobra, a mladić se, podsjetimo ubio dan kasnije nakon što je na društvenim mrežama osvanuo videosnimak kojim se on ismijava iako je samo došao na razgovor za posao.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.