7.7 C
Sarajevo
19.04.2024

Jesenski modni adut: Slavne dame ne mogu odoljeti ovoj elegantnoj i zavodljivoj krpici

Kožne suknja posljednjih sezona postale su nezaobilazan prizor na policama trgovina u jesenskim mjesecima, a uz jednostavne i klasične crne modele posebno se ističu oni u bojama jeseni kojima ne mogu odoljeti ni brojne slavne dame.

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle španjolska kraljica Letizia ove jeseni u razmaku od 24 sata ugledane su u zavodljivoj, crvenoj verziji kožne suknje olovka kroja s potpisom njemačkog brenda Hugo Boss, a u njezinoj zelenoj inačici bivša američka glumica ugledana je u listopadu prošle godine.

 
 
Uz Meghan Markle i španjolsku kraljicu, koja godinama preferira nositi kožne krpice u formalnim prilikama, popis slavnih dama koje ne mogu odoljeti elegantnim, kožnim suknjama olovka kroja između ostalih čini i prva dama Amerike Melania Trump koja je u nekoliko prilika odabrala smeđi model s potpisom svog dugogodišnjeg stilista i dizajnera, Hervea Pierrea.
 
Identičan model kožne suknje Melania također posjeduje u boji lavande i narančastoj.
 
  
Osim dama s kraljevskih dvora i prvih dama, jesensku sezonu bez kožnih suknji ne mogu zamisliti ni zvijezde s holivudske A- liste, oskarom nagrađene glumice Charlize Theron Renee Zellweger koje su odabrale efektne modele prilikom promocije novih filmskih projekata.
 
 
Kožni modeli suknji preko dana izvrsno izgledaju u kombinaciji s predimenzioniranim džemperima i robusnim ili kaubojskim čizmama, a u večernjoj verziji uz elegantnu bluzu ili jednostavan top, dok čizme uvijek možete zamijeniti elegantnim salonkama za posebniji dojam.
 
 
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA