Vijesti
Muškarac sa šrafcigerom i sprejom napao pripadnike MUP-a RS Osoba iz Sarajeva čiji su inicijali M.Č. uhapšeno je zbog napada na policajce u Istočnom Sarajevu koji su pokušali da uspostave javni red i mir nakon prijave da je u jednoj trgovini i apoteci verbalno napalo zaposlene.
# Ilustracija
Osoba iz Sarajeva čiji su inicijali M.Č. uhapšeno je zbog napada na policajce u Istočnom Sarajevu koji su pokušali da uspostave javni red i mir nakon prijave da je u jednoj trgovini i apoteci verbalno napalo zaposlene.
 

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo saopšteno je da se napad dogodio jučer u 18:20 sati, a ova osoba je istog dana lišeno slobode.

"Postupajući po prijavi, a prilikom uspostavljanja narušenog javnog reda i mira, lice M.Č. je, uz upotrebu šrafcigera i spreja za trenutno onesposobljavanje, fizički napalo policijske službenike koji su zadobili tjelesne povrede", navodi se u saopštenju.

Iz policije su pojasnili da je ova osoba prethodno u jednoj trgovačkoj radnji, a zatim u apoteci u Spasovdanskoj ulici narušila javni red i mir tako što je verbalno napala radnice trgovačke radnje i apoteke.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a nakon kriminalističke obrade, tužilaštvu će biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu napad na službenu osobu u vršenju službene radnje.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.