Vijesti
Na tijelu dječaka Vukašina Samardžije nema tragova nasilja Tijelo desetogodišnjeg Samardžije, čiji je nestanak prijavljen juče, pronađeno je danas u potoku u šumi sedam do osam kilometara od dječakove kuće.
# Agencija

Uzrok smrti desetogodišnjeg Vukašina Samardžije iz Nevesinja bit će poznat nakon obdukcije, a uviđajem je utvrđeno da na dječakovom tijelu nema tragova nasilja, rečeno je Srni u Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju nakon završetka uviđaja. 

"Kod dječaka nema povreda i nisu pronađena bilo kakva oštećenja na odjeći", rekli su iz Tužilaštva.
Oni su naveli da će sutra u Trebinju biti obavljena obdukcija tijela, nakon koje će biti poznato više detalja.

Tijelo desetogodišnjeg Samardžije, čiji je nestanak prijavljen juče, pronađeno je danas u potoku u šumi sedam do osam kilometara od dječakove kuće.

Kako je ranije rekao Srni jedan od učesnika potrage, dječakovo tijelo pronađeno je na lokacija Ljubovića bara prema jezeru Alagovac.

Policijska stanica Nevesinje juče je zaprimila prijavu da je 25. marta u 15.30 sati nestao desetogodišnji Vukašin Samardžija, nastanjen u mjestu Bojišta bb, u Općini Nevesinje.

Smatra se da se dječak od kuće udaljio biciklom sa psom rase šarplaninac. Pas se juče u 15.00 sati vratio kući.

Za dječakom je od juče tragalo više od 300 ljudi - pripadnici policije, Civilne zaštite, Gorske službe sapašavanja, lovačka društva, te veliki broj građana.

 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.