Vijesti
Nakon ubistva u Sarajevu uhapšene dvije osobe Policija Kantona Sarajevo obaviještena je jučer u jutarnjim satima da je na području Ilidže pronađeno jedno beživotno tijelo, za koje se pretpostavlja da je u pitanju migrant
#

Rasvjetljavajući okolnosti pod kojima je nastupila smrt migranta, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo utvrdili su, pod nadzorom dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva, da se radi o ubistvu koje su počinili NN osobe, saopćeno je iz MUP-a KS.

Intenzivno nastavljajući dalji rad u vezi sa ovim krivičnim djelom, policijski službenici Uprave policije identifikovali su, pronašli i uhapsili dva državljanina Alžira, također migranta, zbog sumnje da su izvršili navedeno krivično djelo "Ubistva".

"Isti su smješteni u službene prostorije za zadržavanje, te će nakon završene kriminalističke obrade tokom dana od strane policijskih službenika Uprave policije biti predati u nadležnost postupajućem tužiocu Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo", navode iz MUP-a KS.

Policija Kantona Sarajevo obaviještena je jučer u jutarnjim satima da je na području Ilidže pronađeno jedno beživotno tijelo, za koje se pretpostavlja da je u pitanju migrant

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.