7 C
Sarajevo
23.04.2024

Poznata pjevačica izvan sebe, oca su joj pregazili autom i pobjegli

Otac američke pjevačice Meghan Trainor završio je u bolnici nakon što je stradao u automobilskoj nesreći. Pjevačica je izvan sebe od šoka, jer joj je otac najveća podrška u životu, ali i u pjevačkoj karijeri.

Vozač automobila koji ga je udario dok je prelazio cestu u Los Angelesu uopće nije se zaustavio, niti pokušao vidjeti je li Gary Trainor uopće živ. Gary je trenutačno stabilno, javili su iz bolnice, a prenose strani mediji.

Pjevačica je često u intervjuima pričala kako ju je otac, koji je i sam glazbenik, najviše inspirirao. Isto tako, on se pojavio u jednoj epizodi britanske verzije showa The Voice, gdje je na glasoviru bio pratnja Tomu Jonesu.

- OGLAS -

Meghan uvijek napominje kako joj je otac najveći uzor. Pratio ju je i na dodjelu Grammyja 2015. godine, a iste godine morala je ići na operaciju glasnica. Bila je uvjerena da više neće moći pjevati. “Radila sam na tome mukotrpno takoreći cijeli život, ali sam morala otkazivati koncert po koncert najavljen u sklopu turneje.

U trenutku kad je došlo do druge operacije, mislila sam u strahu “Ovo je sve što imam, ovo je moj život – ako ne mogu pjevati, ne mogu raditi” kazala je nakon zahvata.

(Večernji List)

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA