Vijesti
"Nažalost, nisi poslušao neke riječi"... Emotivno pismo vođe Kimijevih Grobara za ubijenog Kiću Partizanovci se opraštaju od ubijenog vođe
# Agencije

Jedan od vođa Kimijeve frakcije navijača Partizana Rade, oprostio se emotivnim pismom od ubijenog Markovića.

Da podsjetimo, u pucnjavi koja se dogodila u petak uvečer na Voždovcu, nastradao je Ljubomir Marković Kića, jedan od vođa Partizanove grupe navijača "Alkatraz". Marković je ubijen kada je na njega sa šest hitaca pucao nepoznati napadač na benzinskoj pumpi u Ulici Grčića Milenka.

Kića je bio poštovan u navijačkom svijetu.

Bio je jedan od vođa grupe "Alkatraz" i veoma aktivan na južnoj tribini Partizanovog stadiona.

Prilog u tome govori i emotivno pismo jednog od vođa Radeta koje vam prenosimo u cijelosti:

"Moj najbolji. Pišem ti pismo zato što ti ovo nikada više ne mogu reći u lice. Mi smo uvek bili međusobno iskreni i nekako mi je nezgodno, ne znam zbog čega, da ti se zbog toga lično zahvalim, nemam više načina da to učinim pa sam odlučio da to uradim ovako.

Niko nije kao ti, da se uvek usuđuje reći istinu, ne brinući se da li će me to povrediti ili ne. Da, bilo je vremena da sam zbog toga osećao bol i ljutnju, ali sve u svemu, ja sam ti zahvalan što si tu u mom životu, jer si mi ukazao na toliko problema koji blokiraju moj put, a koje drugi ljudi nisu videli ili se nisu usudili da mi kažu. Nažalost nisi poslušao neke reči pa mi je sad ostalo da ti se obratim samo ovako.

Još uvek se sećam trenutka kada si mi rekao da ja ustvari ne pratim svoje srce, nego da se samo osećam nesigurno da probam da shvatim i neke druge stvari u životu kako stoje. Ili onda kada si me podsetio da sebi ne posvećujem dovoljno pažnje i kada si rekao da sebe mnogo povređujem. Ovoga puta ti si povredio najvećim bolom mene. Sad mi je ostalo samo to ovako da ti kažem.

Bilo je vremena kada sam mislio da nisi u pravu. Mislio sam da si previše subjektivan i ne vidiš celu sliku. Naravno, ponekad i nisi bio u pravu, zbog toga što si i ti ljudsko biće, nažalost poslednjeg našeg susreta nisi bio. Međutim mnogo češće, ono što bi mi govorio je bilo puno mudrosti. Ostalo mi je samo da ti ovako kažem da si me ostavio da sad razmišljam sam.

Pravi prijatelji su takvi. Oni se ne viđaju često, ali su uvek u srcima. Zauvek u mom srcu bićeš moj BRATE.

Počivaj u miru prijatelju moj. Tvoj Rade", stoji u pismu jednog od vođe navijača.

Marković je bio osuđen na 30 godina iza rešetaka za ubistvo Francuza Brisa Tatona u Beogradu, ali mu je kazna prepolovljena, pa je ove godine izašao iz zatvora u Mitrovici.

Po izasku iz zatvora, Kića se ponovo aktivirao na Jugu.

Marković je sa Milošem Radisavljevićem Kimijem bio nerazdvojan drug, ali mu se nije pridružio kada su se "Partizanovci" odvojili od "Grobara", već je ostao na Jugu.

Agencije / 
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.