Vijesti
Nesvakidašnja prometna nesreća u Zadru, ovako ne može svako "parkirati" (VIDEO) Jutros u Zadru neobična prometna nesreća. Automobil je doslovno visio iznad mora, a morali su intervenirati i vatrogasci.
#

 Jutro sigurno nije dobro počelo za vozačicu Nissana. Na okuci u uvali Draženica izgubila je kontrolu nad vozilom i u pokušaju da ispravi volan skoro završila u moru, na drvenom mulu.

Automobil se zaustavio tako da nije pao. Pozvani su spasioci.

Uslijedila je spektakularna akcija spašavanja i brza intervencija zadarskih vatrogasaca u kojoj je spriječeno da žena i vozilo od padnu u more na Trpimirovoj obali u blizini Staračkog doma, piše HR Zadar. 

Žena je sjedila u automobilu i prepustila profesionalcima da obave svoj posao.

U 20-tak minuta vatrogasci odradili sve. Osigurali automobil postavivši potporanj u more, a potom i kroz prozorske otvore provukli sajlu i zakačili je za kran dizalice te tako stabilizirali automobil. 

Nakon toga žena je izašla iz vozila. Kratko se zadržala u vozilu Hitne pomoći, na preventivnom pregledu. No kad je izašla u više je navrata ponovila: "Sva se tresem, još me drži!" Kako se i ne bi tresla nakon onoga što je proživjela ovo maglovito jutro u Drošanjici.

Suprug je na kraju akcije spšavanja na moje pitanje o tome što se dogodilo, odgovorio: " A, ništa žena je krivo parkirala!!"

 

 
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.