Vijesti
Objavljen snimak stravičnog udesa iz Cazina u kojem je poginula djevojka Amina Beširević (VIDEO) Užasne scene

Mlada Amina Beširević iz Cazina poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak, dok je bila na obuci za polaganja vozačkog ispita, a portal USKinfo objavio je snimak udesa sa nadzorne kamere postavljene u blizini mjesta događaja.

U saobraćajnoj nesreći su učestvovali kamion i automobil “golf” koje je u vlasništvu autoškole.

Kako su potvrdili u Kantonalnoj bolnici u Bihaću, instruktor Senad Kapić nije životno ugrožen.

– Pacijent se nalazi na abdominalnoj kirurgiji, bolje je, jutros je primao kiseonik, dobija analgetike i nije životno ugrožen – kratko su prokomentarisali iz KB “Irfan Ljubijankić”.

Nakon obavljenog uviđaja od strane pripadnika Policijske stanice Cazin, konstatovano je da je uzrok saobraćajne nesreće neprilagođena brzina uslovima i stanju puta.

– U Cazinu se dogodila saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom. Naime, 19-godišnja A.B. iz Cazina, kandidatkinja za vozača B kategorije, smrtno je stradala, dok je suvozač, odnosno instruktor S.K. teže povrijeđen i trenutno se nalazi u Kantonalnoj bolnici u Bihać. Nakon obavljenog uviđaja od strane pripadnika Policijske stanice Cazin, konstantovano je da je uzrok saobraćajne nesreće neprilagođena brizna uslovima i stanju puta od strane vozača kamiona – rekli su u Upravi policije USK.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.