Vijesti
Općinski sud u Tuzli evakuisan zbog dojave o postavljenoj bombi Na mjesto događaja su upućeni službenici policije Policijske stanice Centar i Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla koji su izvršili evakuaciju, a slijedi kontradiverzioni pregled navedenog objekta.
#

Za sada nepoznata osoba uputila je dojavu o postavljenoj eksplozivnoj napravi u Općinskom sudu u Tuzli, zbog čega je evakuisana ova pravosudna institucija, potvrđeno je za "Klix".

Glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Adnana Sprečić je kazala da se Policijskoj stanici Centar danas oko 10:40 sati obratio portir Općinskog suda u Tuzli, koji je prijavio da je putem telefona dobio dojavu o postavljenoj eksplozivnoj napravi u zgradi te pravosudne institucije.

Na mjesto događaja su upućeni službenici policije Policijske stanice Centar i Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla koji su izvršili evakuaciju, a slijedi kontradiverzioni pregled navedenog objekta.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.