Vijesti
Oružana pljačka u sarajevskom naselju Koševsko Brdo Maskirana nepoznata osoba opljačkala je jučer uz prijetnju pištoljem pekaru u sarajevskom naselju Koševsko Brdo, potvrđeno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.
#

Maskirana nepoznata osoba opljačkala je jučer uz prijetnju pištoljem pekaru u sarajevskom naselju Koševsko Brdo, potvrđeno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Kako je navedeno u izvještaju policije, jučer u 19,28 sati, obaviještena je Druga policijska uprava da je u ulici Braće Begić, općina Centar Sarajevo, od strane nepoznatih lica, izvršeno krivično djelo razbojništva nad radnicom u pekari “Buco”.

''Tom prilikom maskirano nepoznato lice je uz prijetnju pištoljem, otuđilo određenu sumu novca, a zatim se udaljilo u nepoznatom pravcu. O prednjem je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo.

Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju pomenutog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršioca'', saopćeno je.

(N1)

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.