Vijesti
Osmogodišnje dijete koje je jučer udario auto na Vracama zadobilo povrede opasne po život Dijete koje je povrijeđeno u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći na Vracama u ulici Put Mladih muslimana zadobilo je povrede opasne po život.
#

Dijete koje je povrijeđeno u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći na Vracama u ulici Put Mladih muslimana zadobilo je povrede opasne po život.

"Tom prilikom vozilo marke 'Peugeot' udarilo je i obarilo na kolovoz dijete rođeno 2015. godine", saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Iz policije su dodali da je teške tjelesne povrede opasne po život zadobilo osmogodišnje dijete, a ljekarska pomoć mu je ukazana u Univerzitetskom kliničkom centru u Sarajevu. Na Klinici za neurohirurgiju zadržan je na daljem liječenju.

"Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela iz člana 336. stav 3. ('Teška krivična djela protiv sigurnosti javnog saobraćaja') vozač je lišen slobode i predat u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo", navodi policija.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.