Vijesti
Osumnjičen da je prodao iznajmljeni auto pa prijavio krađu Osoba V.Ž. prijavila je u petak policiji da su joj u mjestu Glavičice kod Bijeljine nepoznate osobe ukrale iznajmljeni automobil mercedes.
# N.N
 
Osoba V.Ž. prijavila je u petak policiji da su joj u mjestu Glavičice kod Bijeljine nepoznate osobe ukrale iznajmljeni automobil mercedes.
 

Po izjavi prijavitelja automobil je njemu nepoznatih registarskih oznaka, njemačkih nacionalnih oznaka, a iznajmljeno je u Njemačkoj.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Bijeljina, policijski službenici su izašli na teren po prijavi da bi potom ustanovili da je istina potpuno drugačija.

Naime, policajci su otkrili da se radi o Lažnom prijavljivanju krivičnog djela, te da je vozilo prodato na području Republike Srbije, navodi se u saopštenju.

O svemu je obavješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio da se nakon dokumetovanja predmeta protiv V.Ž, dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu '' Lažno prijavljivanje krivičnog djela''.

(N.N)

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.