Vijesti
Otac iskoristio bebu kao živi štit, četiri puta pogođena u glavu
Užasno i stravično
Da stvar bude još i gora, otac (25) ranjenog je sina prvo odveo doma, a tek onda u bolnicu. Dijete je ostavio medicinskom osoblju i produžio dalje
# Reuters / Pixsell

Da neki ljudi zaista nisu zaslužili biti roditelji dokaz je i otac 11-mjesečnog dječaka koji ga je iskoristio kao 'živi štit' dok se branio od dilera.

Stravični incident se dogodio u Philadelphiji u SAD-u, a maleni Yazeem Munir Jenkins ranjen je s četiri metka u glavu, prsa i stražnjicu te se nalazi u bolnici u kritičnom stanju.

Da stvar bude još i gora, Nafes Monroe (25) ranjenog je sina prvo odveo kući, a tek onda u bolnicu. Dijete je ostavio medicinskom osoblju i produžio dalje, prenosi Daily Mail.

Šef Odjela za ubistva filadelfijske policije Anthony Voci izjavio je novinarima da ovo nije prvi puta da je Monroe vodio sina u kupovinu droge, a cijeli se incident dogodio zato što je 'brižni otac' pokušao ilegalne substance platiti lažnim novčanicama.

"Koristio je krivotvorene novčanice kako bi kupio drogu znajući da dileri polude kada im netko pokuša podvaliti lažni novac. Kada se to dogodilo, došlo je do nasilja" kazao je Voci.

Policija je priopćila da je uhapsila oca koji je osumnjičen za pucnjavu i pokušaj ubistva.

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.