Vijesti
Pogledajte kako su tri maskirana lica razbijali i Molotovljevim koktelima palili kladionice u Gornjem Vakufu (VIDEO) Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona uhapsili su tri osobe iz Travnika.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona uhapsili su tri osobe iz Travnika. Uhapšeni su lišeni slobode zbog sumnje da su noćas u Gornjem Vakufu bacili molotovljeve koktele na sedam sportskih kladionica.

Slučaj je jutros oko 2:40 sati prijavljen Policijskoj stanici Gornji Vakuf – Uskoplje

– Istraga traje pa ne možemo davati više detalja, osim da se i dalje poduzimaju intenzivne mjere na rasvjetljavanju ovog događaja i pronalasku počinitelja – kazao je glasnogovornik MUP-a Srednjobosanskog kantona (SBK) Hasan Hodžić.

Posjećamo, nepoznate osobe su u noći sa četvrtka na petak bacile zapaljive naprave – molotovljeve koktele u sedam kladionica, četiri “Sportplus” i tri “Sportplus Win”, te počinile veliku materijalnu štetu.

Slučaj je jutros oko 2:40 sati prijavljen Policijskoj stanici Gornji Vakuf – Uskoplje.

"Slobodna Bosna" došla je u posjed snimka sa nadzorne kamere u jednoj od kladionica u Gornjem Vakufu - Uskoplju. Na snimku se vide tri maskirane osobe koje razbijaju staklo, a zatim ubacuju i zapaljeni Molotovljev koktel.

 

 

(Slobodna Bosna)

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.