Vijesti
Policija brzom reakcijom uhapsila nasilnike: Oteli i pretukli maloljetnu djevojku Sedamnaestogodišnja djevojka oteta je sinoć iz kuće u banjalučkom naselju Lazarevo, a zatim ubačena u automobil i pretučena
#

Slučaj je ipak brzo riješen, a nasilnici uhapšeni.

Naime, Policijska uprava Banjaluka saopštila je da je zbog pomenutog slučaja uhapsila četiri osobe. Osumnjičeni N.A. i njegov maloljetni sin, koji su bili direktni izvršioci otmice i koji su nesrećnu djevojku ugurali u automobil, osumnjičeni su za krivična djela protivpravno lišenje slobode i nasilje u porodici.

Uhapšeni Š.Š. tereti se za nanošenje tjelesnih povreda i, takođe, protivpravno lišenje slobode. Uhapšeni T.A. osumnjičen je za protivpravno lišenje slobode.

- Prijava je zaprimljena 31. marta, da je, od strane navedenih osoba, jedno maloljetno lice protivpravno lišeno slobode i da su mu nanesene tjelesne povrede. Efikasnom reakcijom policije lica su pronađena i u toku je kriminalistička obrada nad njima, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i Centar za socijalni rad Banjaluka, piše Srpskainfo.

 

 
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.