6.6 C
Sarajevo
18.04.2024

Procurile priče o tome kako se Meghan ponaša prema ljudima

Još otkako se počela baviti glumom šuška se da lijepa Meghan ima drugu stranu te da je osoba s kojom nije lako raditi.

Njena bivša agentica Gina Nelthorpe-Cowne je na počecima Meghanine veze s Harryjem rekla da Meghan ne voli negativnost te da je fokusirana da dobije ono što želi. Ako to ne dobije, prekinut će odnos sa svakim tko se ne slaže s njom.

Nelthorpe-Cowne izjavila je da je Meghan bila topla i karizmatična, dok nije upoznala Harryja. Nakon što je bila na One Young World u Ottawi s njim, promijenila je svoje ponašanje.

- OGLAS -

 Na pitanje novinara za kratkim razgovorom, uputila ih je na svoju agenticu, i to poprilično bezobrazno.

“Šokirala sam se jer to nikad nije napravila. Uvijek je bila prijateljski nastrojena, ali od tog trena postalo je teško raditi s njom. Naročito nešto što nije bilo u njenom rasporedu”, rekla je.

Britanski mediji pisali su da je uspješno ostvarila sve što je zacrtala u vezi Harryja, poput toga da je on prestao pušiti te družiti se sa starim prijateljima.

 “To je dio njenog plana kako preoblikovati Harryja u novog, poslušnog člana kraljevske obitelji. Ona ne želi afere ni skandale te planira obitelj s njim”, rekao je izvor s dvora.

Pisalo se kako je u prvim pojavljivanjima s njim preuzimala inicijativu, no kako se bližilo vjenčanje gurala je njega u prvi plan i držala se u pozadini.

Iako se pisalo da je u odličnim odnosima s kraljicom Elizabetom, posebice jer su obje ljubiteljice pasa, nedavno je procurilo da je Harryjeva baka upozorila unuka da pripazi na ponašanje svoje tadašnje zaručnice, koja je inzistirala na posebnoj svadbenoj tijari.

 “Što Meghan želi, to i dobije”, navodno je Harry rekao zaposlenicima palače kad su mu rekli da Meghan ne može dobiti tijaru kakvu je zamislila.

Bivša glumica željela je da joj izrade tijaru optočenu smaragdima, no to je odbijeno jer podrijetlo dragog kamenja koje je željela na njoj nije bilo poznato. Kako je ona time bila nezadovoljna, kraljica se umiješala i sama odabrala tijaru za Meghan.

“Nije se moglo utvrditi porijeklo smaragda, sumnjalo se da bi mogli biti iz Rusije“, rekao je izvor o tijari u koju se “Meghan zaljubila”.

 “Meghan ne može dobiti sve što poželi”, navodno je glava obitelji rekla 33-godišnjem Harryju i dodala da će Meghan nositi tijaru koju joj ona da.

Izvor je otkrio da kraljica nije bila sigurna ni treba li Meghan nositi veo, s obzirom na to da joj je ovo drugi brak. Vojvotkinja od Sussexa je tvrdila da je tijaru odabrala tokom posjeta Buckinghamskoj palači, zajedno s kraljicom.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA