Vijesti
Potraga za nestalom ženom kod Mostara završila tragično Pripadnici Gorske služe spašavanja Široki Brijeg sinoć su u akumulacijskom jezeru Mostarsko blato nadomak Mostara oko 19.15 sati pronašli tijelo ženske osobe za kojom su tragali u prethodnim satima.
#
 
Pripadnici Gorske služe spašavanja Široki Brijeg sinoć su u akumulacijskom jezeru Mostarsko blato nadomak Mostara oko 19.15 sati pronašli tijelo ženske osobe za kojom su tragali u prethodnim satima.
 

Kako su naveli, u 18.10 sati su od PU Široki Brijeg dobili poziv za akciju na području Pologa.

"Ženska osoba srednjih godina je nestala još prije podne. Od 11 sati su je probali pronaći članovi porodice i prijatelji, ali bez uspjeha. Nakon prikupljenih informacija postojale su određene indicije da je osoba mogla ići prema Mostarskom blatu tako da smo našu potragu odmah usmjerili na to područje. Prva naša ekipa je krenula tragati u 18:55 a uskoro i svi ostali. Nestala je pronađena u 19:15 na žalost u vodi bez znakova života", naveli su iz GSS-a Široki Brijeg.

Osigurali su ovo područje te sačekali dolazak istražitelja i Hitne medicinske pomoći. Nakon uviđaja, tijelo žene je izvučeno.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.