Vijesti
Potresna ispovijest vatrogasca: “Morali smo sjeći dijelove automobila da bi vozačicu, koja je preminula izvukli iz vozila" U teškoj saobraćajnoj nesreći koja dogodila sinoć u Bijeljini poginule su dvije osobe, majka i kćerka, u sudaru automobila marki Golf i Peugeot.

Kćerka je od zadobijenih povreda preminula na licu mjesta, dok je majka preminula u sanitetskom vozilu na putu do bijeljinske bolnice.

Teška saobraćajna nesreća u kojoj su poginule majka i kćerka; Nada Kešelj (1950) i njenja kćerka Danica Kešelj (1970) dogodila se večeras na obilaznici kod Bijeljine.

Kćerka je od zadobijenih povreda preminula na licu mjesta, dok je majka preminula u sanitetskom vozilu na putu do bijeljinske bolnice

Na terenu su bili i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Bijeljina i pomogli su oko izvlačenja tijela nesretnih žena iz automobila.

Mile Spasojević, starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Bijeljina kaže da je stanje na licu mjesta bilo jezivo, je su vatrogasci morali sjeći dijelove automobile da bi vozača Peugeota, D.K. koja je preminula za volanom, mogli izvući iz vozila, kao i njenu teško povrijeđenu majku.

Bojana Lazarević, dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljini, potvrdila je da su u ovoj nesreći poginule majka i njena kćerka, koja je bila za volanom Peugeota, te da će više detalja o uzrocima koji su doveli do ove teške saobraćajne nesreće biti poznato nakon što se izvrši obdukcija tijela nesretnih žena.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.