17.7 C
Sarajevo
29.03.2024

Vlasnik talijanskog prvoligaša: Bolje bi bilo da se pripremamo za novu sezonu

Vlasnik Sampdorije Massimo Ferrero smatra da bi bilo bolje da se prvoligaški klubovi okrenu pripremama nove sezone, te da prestanu izmišljati scenarije za nastavak ove sezone koja je prekinuta zbog pandemije koronavirusa, objavili su talijanski mediji.

“I dalje ćemo se zavaravati, a jedini način da budemo sigurni da možemo nastaviti sezonu bit će ako se pojavi cjepivo. Što će biti ako se nogometaš zarazi koronavirusom, hoćemo li ga poslati u karantenu ili ćemo ga tretirati kao ozlijeđenog igrača. I kako netko može očekivati da će igrači izdržati mjesec dana u hotelu u samoizolaciji.

Ako se nastavi sezona završit ćemo je u kolovozu, a igrat ćemo dvije do tri utakmice tjedno. Nakon toga će igrači otići na odmor, a novu sezonu bi počeli u oktobra”, kazao je Ferrero i dodao:

- OGLAS -

“Bio bih sretan da nastavimo sezonu ako dobijemo prihvatljiva rješenja, ali smatram da je bolje da se okrenemo pripremama nove sezone”.

U utorak su se svi talijanski klubovi Serie A izjasnili za nastavak prvenstva, koje bi moglo potrajati do 2. kolovoza. Do kraja prvenstva ostalo je još 12 kola, a sve bi se utakmice trebale igrati pred praznim tribinama.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA