15.5 C
Sarajevo
28.03.2024

Hafiz Bugari: Ovo je zavjera, priča o virusu je prenapuhana! Vladari, to su duhovni beskućnici!

Robovi uma koji su sve izumili osim puta ka srcu su sigurno u sukobu čak is a ozbiljnim dubokoumnim ljudima iz svog naroda a robovi svog ega ,režimskog vjerovanja,su u sukobu s onim koji su ozbiljno počeli tragati za živom vjerom- i kod jednih i drugih nedostaje duh!

On je stvorio dobro i zlo a mi biramo! Mi smo prije Korone već bili u dubokoj duhovnoj izolaciji,tako da je ova fizička izolacija milost od Boga! Vjernicima je milost,ostalima kazna! Kriza je vrijeme odluke,evo prilike da svoja bolesna,sterilna uvjerenja promijenimo! Citiram:

Ako se ne možeš osamiti s ljudima koje voliš is am sa sobom,onda ti imaš puno veći virus od ovog! Kako da upoznate sami sebe,pitaju me a ja kažem: Nazovi samog sebe sa fiksnog na mobilni telefon i upoznaj se sam sa sobom! Vlast? Nemaju duha,zato su zatočeni u stanju u kojem se nalaze!

- OGLAS -

Većina nije udomila dušu,zato im nije dobro ni doma ni u domovini! Smisao života ne mogu da dokuče jer dušom nisu kod kuće! Onaj ko se boji straha je bolestan! Čovjek ne smije sebe da proda niti da bude nečiji igrač! Najbolje je biti igrač Onoga ko ti je kazao šta je ovaj svijet! Duh smo zatrpali egoizmom!

Čim čovjek “zaima” odmah ga nema! Nemojte da se razbolite pa da počnete vjerovati!

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA