Vijesti
Pucnjava u Budvi, dvije osobe ranjene, grad blokiran Budvani Dragan Marković zvani "Krasni"i Goran Slovinić zvani "Brale" ranjeni su oko dva sata iza ponoći na terasi lokala Korkovada, ispod starogradskih bedema u Budvi.
#

Prema nezavničnim saznanjima "Vijesti", muškarac koji je nosio silikonsku masku prišao je stolu za kojim su sjedjeli sa Markom Ljubišom zvanim Kan i na njih zapucao  iz "škorpiona".  

Nezvanično saznajemo muškarac je mirno prišao stolu za kojim su sjedjeli Ljubiša, Slovinić i Marković, a potom izvadio škorpion i prvo ga  usmjerio ka Kanu, a potom pucao u Slovinića i Markovića. 

Nakon toga pucao je u pravcu Ljubiše koji je izbjegao kišu metaka. 

Nastala je pometnja, a napadač je uspio da pobjegne. 

Očevici su maskiranog muškarca opisali kao osobu visoku između 185 i 190 cm. Rekli su da ima crnu kosu i da je star između 30 i 40 godina.

Ranjeni su van životne opasnosti i prebačeni su u kotorsku bolnicu. Policija je sinoć blokirala grad i tragala za napadačem.

Povrijeđeni Budvani dali su izjavu policiji, a Kan je detaljno inspektorima ispričao što se dogodilo na terasi "Korkovada".FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.