10 C
Sarajevo
18.04.2024

Grabar-Kitarović: Vjerujem da Hrvatsku možemo graditi kao zemlju po mjeri čovjeka

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u srijedu je pod sloganom “Zato što vjerujem u Hrvatsku” službeno najavila kandidaturu za novi mandat na Pantovčaku poručivši kako je čvrsto vjerovala i vjeruje da Hrvatsku “možemo graditi kao zemlju po mjeri čovjeka”.

“Pet godina živim licem u lice s Hrvatskom. Obnašam dužnost Predsjednice Republike zajedno s vama, odgovorno i ponosno. Vaše povjerenje – moja je snaga”, rekla je Kolinda Grabar-Kitarović najavivši kandidaturu za drugi mandat u Matici hrvatskoj.

Istaknula je da je u prvi mandat ušla s vjerom u velik potencijal Hrvatske kao snažne i ponosne države, koja može i treba suvereno kreirati svoj razvoj napredujući prema najrazvijenijim europskim državama. Države koja može davati još veći doprinos rješavanju zajedničkih europskih i svjetskih problema.

- OGLAS -

“Čvrsto sam vjerovala i vjerujem da Hrvatsku možemo graditi kao zemlju po mjeri čovjeka”, poručila je Grabar-Kitarović.

“Kao predsjednica koju izravno birate i koja vas na taj način izravno predstavlja, isticala sam najvažnije državne i društvene probleme, otvarajući javnu raspravu o njima i nudeći rješenja. Sada tražim vaše povjerenje za drugi mandat”, istaknula je u svom obraćanju često prekidana pljeskom okupljenih.

Poručila je kako odluku o ponovnoj kandidaturi za tu časnu i odgovornu dužnost objavljuje u želji da “nastavimo put zajedništva i bolje Hrvatske”, prenosi Hina.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA