Vijesti
Silovana, zatučena kamenjem i živa zakopana: Djevojčicu našli u krvi, bori se za život Desetogodišnja djevojčica se bori za život nakon brutalnog napada. Trenutno je u kritičnom stanju.
#

Silovatelj je djevojčicu namamio u napuštenu kuću


Desetogodišnja djevojčica se bori za život nakon brutalnog napada. Trenutno je u kritičnom stanju.

Mlada žrtva je iz obiteljskog doma izašla oko 9:30 sati kako bi kupila čokoladu iz lokalne trgovine. Nakon što se dugo vrijeme nije vratila, zabrinutost njenih roditelja je rasla te su krenuli u potragu za djevojčicom, prenosi Daily Mail.

Policija je izjavila da ju je 21-godišnji nezaposleni mladić, koji je živio u istom kvartu, namamio u obližnju napuštenu kuću i silovao, nakon čega ju je izudarao po glavi kamenjem, prije nego ju je pokušao zakopati živu, prenosi The Times of India.

Djevojčica je pronađena oko 10:30, u nesvijesti i sa krvavom glavom. Osumnjičenik je uhićen.

Ovo je smo jedan u nizu brutalnih napada na žene u Indiji. Zapaljeno tijelo 27-godišnje veterinarke pronađene krajem studenog prošle godine blizu grada Hyderabad na jugu Indije jedan je takav primjer. Policija je nakon tog događaja upucala četvoricu muškaraca osumnjičenih za silovanje i ubojstvo veterinarke nakon što su ih istražitelji odveli na mjesto zločina.

Slučaj je naišao na pozitivne reakcije javnosti koja nije skrivala frustracije oko brzine rješavanja slučaja iz New Delhija iz 2012. godine kada je šest muškaraca grupno silovalo 23-godišnju Jyoti Singh i to željeznom šipkom.

Brutalan napad je potaknuo prosvjede koji su trajali tjednima i skrenuli pozornost na alarmantne statistike seksualnog nasilja u Indiji.

Četvorica osuđenih 2013. su trebali biti istovremeno obješeni ranije u mjesecu u prvom smaknuću u Indiji od 2015. godine, ali je njihovo smaknuće odgođeno do daljnjeg, prenosi Daily Mail.

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.