Vijesti
Stravičan slučaj: Banjalučanin silovao pa zadavio kozu U prvi mah nisu ni sumnjali da je koza zadavljena ili silovana, sve dok pored repa životinje nisu uočili čudne povrede
# Ilustracija

Banjalučka policija i tužilaštvo istražuju morbidan i šokantan slučaj silovanja i ubistva koze u mjestu Radinjača, za šta je osumnjičen 32-godišnji V. V. iz Banje Luke.

U PU Banja Luka navode da se cijeli slučaj odigrao 28. oktobra.

- Policijski službenici identifikovali su i ispitali V. V. zbog sumnje da je počinio krivično djelo mučenja i ubijanja životinja. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri, nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, dostavi izvještaj - navode u PU Banja Luka.

Prema nezvaničnim informacijama, mladić je identificiran nakon što su vlasnici koze, u blizini leša životinje pronašli novčanik s dokumentima na njegovo ime, prenosi Avaz. 

U prvi mah nisu ni sumnjali da je koza zadavljena ili silovana, sve dok pored repa životinje nisu uočili čudne povrede. Sve su prijavili policiji, da bi se nakon pregleda životinjskog leša utvrdilo da je koza silovana, a potom zadavljena.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.